Димитар Апасиев:Евтината тарифа поскапува за повеќе од дупло

Димитар Апасиев со свој став на социјалните мрежи:

Ефтината тарифа поскапува за повеќе од дупло, ама ропакот Бислимовски од Регулаторна ве убедува дека струјата ќе „поефтини“!? 🥶

Од 200 милиони ЕУР увезена струја, крадат 30 милиони ЕУР преку фирми од енергетската мафија на СДС и ДУИ – ама, дибеков вика дека се си е ОК.

Важи бе, ќе продужиме ние да скенираме фискални.
И, btw, фала ви за радиодифузната шо ја укинавте 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *