ЧИСТА БАЊА СО МЕШАВИНА ОД ОВИЕ 2 СОСТОЈКИ: Ова е генијален трик за да ја направите вашата бања да блесне како нова, без чистење

ЧИСТА БАЊА СО МЕШАВИНА ОД ОВИЕ 2 СОСТОЈКИ: Ова е генијален трик за да ја направите вашата бања да блесне како нова, без чистење

Колку и да ги чистите плочките, изгледа дека фугите меѓу нив секогаш остануваат валкани, а во нив често се собира мувла. Меѓутоа, една мајка открила решение и како што признава, самата не можела да им верува на своите очи.

Таа во групата на Фејсбук „Мамс кој чисти“ покажа како изгледаат нејзините плочки пред и по чистењето, а потоа го откри трикот.

„Мамо! Го прекршив законот! Ми требаа само неколку минути и минимален напор. Не можев да им верувам на очите“, напиша таа и откри дека дупките ги исчистила со комбинација од белило и сода бикарбона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *