САМО ДВЕ СОСТОЈКИ: Без печење, без брашно, без шеќер.

САМО ДВЕ СОСТОЈКИ: Без печење, без брашно, без шеќер.

Потребни ви се само 2 состојки за овие вкусни колачиња, а најдобро од сè, тие се без печење, без брашно, без шеќер.

Од состојките што ви требаат:

  • 250 гр природни суви смокви
  • 200 гр печени кикирики

Подготовка во видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *