Баба Тина има БОЖЈИ раце: КРЕВА на нозе неподвижна жена, мести коски со ДВА ПРСТА, ја врши работата подобро од рендген

89-годишната баба Тина живее во околината на Алексинац и има чудотворни раце. Оние на кои им помогна „да ја благословат да живее 200 години“

Од мала почнала да ги поправа коските и вели дека со два прста може да најде каква било болка, дури и она што не може на рендген.

Селаните велат дека има посебна енергија и дека и доаѓаат од цела Србија.

Кога ќе им ги среди коските, потфатени нерви сите без болка си одат дома на нозе.
За Експлозив таа откри како кренала една жена на нозе. Ја масирала од глава до пети и конечно кога завршила, жената го кренала погледот. Кога, како што вели, го средила, ги ставила стапалата на подот и рекла дека ги облекува чевлите, без помош на ќерката.

– Почнав да го правам тоа на дванаесет години, прво јагниња, овци, а потоа да ги поправам коските на луѓето – изјави баба Тина за Експлозив за Prvu.tv.

Мештаните велат дека точно знае кој пршлен е повреден, ги кренала на нозе целосно неподвижните луѓе.
-Кога прегледувам човек кој има болки, проценувам дали е за операција, ако не, го масирам, мести, затегнувам, завој и толку.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *