СЕ ИСМАСИРАЛА СО КРОМИД И СИ ЛЕГНАЛА: Утредента не можела да ПОВЕРУВА ШТО И СЕ СЛУЧИЛО

СЕ ИСМАСИРАЛА СО КРОМИД И СИ ЛЕГНАЛА: Утредента не можела да ПОВЕРУВА ШТО И СЕ СЛУЧИЛО

Ова е едноставен метод кој сосема природно ја подобрува функцијата на тироидната жлезда

Ако имате проблеми со тироидната жлезда, тогаш кромидот може да биде многу корисен сојузник. Друга природна опција во лекувањето на тироидната жлезда предлага д-р Игор Књазкин, познат лекар од Санкт Петербург.

Тој препорачува употреба на кромид во лекувањето на тироидната жлезда. Ова е едноставен метод кој сосема природно ја подобрува функцијата на тироидната жлезда.

Сè што треба да направите е:
Пред спиење земете еден кромид и пресечете го на половина, а потоа оставете го сокот да истече.

Потоа масирајте го вратот во пределот на тироидната жлезда со нежни кружни движења, користејќи половинки кромид.

По масажата, одете во кревет, но не плакнете го вратот. Оставете го сокот да делува преку ноќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *