ШТО ЗНАЧИ АКО СОНУВАТЕ ДЕКА ПРАВИТЕ СВАДБА: Сонот за венчавка навестува само едно.

ШТО ЗНАЧИ АКО СОНУВАТЕ ДЕКА ПРАВИТЕ СВАДБА: Сонот за венчавка навестува само едно.

Што значи да сонувате дека се венчате – соништата за свадба може да укажуваат на промени во љубовта, кариерата, но и во внатрешната, емоционална состојба на жената!

Соништата се сметаат за манифестација на нашата потсвест, она што е длабоко скриено во нас и влијае на нашата личност, карактер и однесување.

Дали некогаш сте сонувале дека се венчавате и сте ја виделе сликовито во сон вашата свадба? Овој сон се смета за позитивен и среќен знак, навестување на оптимизам и хармонија.

Во книгата за соништа, сонот за брак најчесто се толкува како знак на непосредна средба со личност која може да остави трага во вашиот живот, а можеби дури и укажува на средба со сродна душа. Таквиот сон е пријатен за многумина и укажува на идна среќа, љубов и радост во животот. Ако сонувате дека ја гледате вашата венчавка од страна, тоа сугерира дека сте умерено самокритични и разумни.

Белиот фустан на невестата е симбол на чистота и убава енергија, а пробувањето на венчаница во сон може да укаже на копнеж за некои работи во минатото, што ве спречува да одите напред. Ако сонувате да се гледате себеси во бел фустан во огледало, укажува на самодоверба и гордост.
Во принцип, таков сон е симбол на екстремна среќа, како и знак дека сè што ќе постигнете ќе биде благодарение на вашите напори.

Самодисциплината и трудољубивоста, љубезноста и точноста ќе ви помогнат да напредувате во аспект на кариерата, а овие квалитети можат позитивно да влијаат на љубовта. Ако веќе мажена жена сонува дека се мажи, тоа може да укажува на оддалеченост и проблеми во односите со нејзиниот сопруг.

Според познатиот психолог Фројд, сонувањето за венчавка укажува на тоа дека е можно да доживееме незадоволство во личниот живот или во реалноста да поминуваме низ фаза во љубовта од која не сме задоволни. Исто така, сонувањето за себе пред брак во венчаница значи стремеж кон самозадоволство, хедонизам.

Додека, според Фројд, девојката која на сон им ја покажува својата венчаница е всушност среќна и задоволна со себе. Зафатената личност која сонува за својата венчавка се плаши од прељуба или предавство во врската.

Американскиот психолог Милер верува дека сонувањето за сопствената свадба укажува на недостаток на внимание од спротивниот пол во реалноста. Бидете поопуштени, обидете се да се ослободите од комплексите кои ви се мешаат во личниот живот, дозволете си искрено да фантазирате за она што го сакате.

Ако сонувате дека купувате бурма, тоа може да укаже на неуспех, лоши односи во вашата кариера и ризик од измама.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *