Затегнете го ЛИЦЕТО за само ОСУМ секунди: Трик кој ефикасно ГИ БРИШИ брчките и ја затегнува кожата како ништо досега!

Затегнете го ЛИЦЕТО за само ОСУМ секунди: Трик кој ефикасно ГИ БРИШИ брчките и ја затегнува кожата како ништо досега!
Брз и ефикасен начин за бришење на брчките.
Ниту една жена не го очекува појавувањето на првите брчки и сите се трудат на некој начин да ги маскираат. Постојат различни ласери и естетски третмани со кои се постигнува делумен резултат, но ништо не е долготрајно и вечно.

Најновиот тренд на TikTok е далеку од сето тоа, тој е едноставен, практичен и евтин. Се што ви треба за да го затегнете лицето и да ги избришете брчките е ластик за коса.
Инфлуенсерката за убавина Дафне Сиера го покажа трикот за затегнување на лицето за 8 секунди.
Таа ги врза двете прамени коса над нејзините уши на задниот дел од главата. Потоа го преместила горниот дел од косата над нив, за да не се гледаат, а ефектот бил затегната и подигната кожа на лицето.
Нејзиното видео веднаш стана вирално, а жените ширум светот беа ентузијастички од оваа идеја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *