НОСИ СРЕЌА И ГО ЧУВА СЕМЕЈСТВОТО ОД ЗЛО: Оваа мора да го имате дома

НОСИ СРЕЌА И ГО ЧУВА СЕМЕЈСТВОТО ОД ЗЛО: Оваа мора да го имате дома
Фикусот е билка која сите треба да ја имаме дома. Според Фенг Шуи билките се неопходни дома, а фикусот носи радост, среќа и хармонија.

Кога е сместен во југоисточниот дел на станот помага за благосостојба. Оние кои го имаат дома според Фенг Шуи ќе имаат среќа.
Сите сакаме да имаме чист и свеж воздух во нашите домови, а за да го постигнеме тоа најлесен начин е да употребиме домашни растенија за да ни помогнат во прочистување на истиот.

Многумина не знаат дека особено во текот на зимските месеци, а и во текот на летото кога сите прозорци се затворени и се ладиме со клима уреди, воздухот во куќата не циркулира и не се филтрира доволно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *