Експертите открија едноставен трик за отстранување бигор од тоалетната школка

Експертите открија едноставен трик за отстранување бигор од тоалетната школка
Влагата брзо се акумулира околу тоалетите, чешмите и кадите и е една од најпроблематичните работи за чистење

Ако ви здодеа да ја чистите тоалетната школка и барате начини како добро да ја исчистите, љубителите на експертот за чистење г-ѓа Хинч имаат одлично решение. Имено, бигорот е тврда материја која најмногу се акумулира во бањите и кујните, како што пишува The Sun , околу тоалетите, чешмите и во кадите и е многу проблематично да се чисти. Милениумците се многу лоши во домашните работи: Го чистат тоалетот еднаш месечно!

Најновиот совет се фокусира на одржување на тоалетот пенлив, без чистење или миење, а беше објавен кога една жена побара совет како да го отстрани бигорот од нејзиниот тоалет. „Се обложувам дека некој веќе го поставил ова прашање, но како да се ослободам од ова на дното на мојата тоалетна школка? Претходно користев белило на Кока Кола, но не работеше и секогаш изгледа валкано. Не знам дали е камен или нешто друго?“, праша таа во објавата. За нејзина среќа, објавата брзо беше преплавена со коментари од ентузијасти за чистење кои дојдоа на помош со нивниот брз и лесен трик за трансформирање на валканиот тоалет. Објавата доби повеќе од 130 коментари кои сугерираат употреба на таблета за миење садови. „Фрлете таблета за миење садови во тоалетната школка и оставете ја преку ноќ.

Мојот тоалет беше целосно покриен со густа и тврдоглава вага и тоа го исчисти“, коментира еден корисник, додека друг корисник додаде: „Користете таблета за миење садови. Работеше како магија на мојот тоалет и е евтин во споредба со другите средства за чистење“. Многумина од нас се навикнати да ставаат таблети за машини за миење садови во нашите машини за миење садови, а тие се дизајнирани да ги раствораат дамките од тврда вода, па затоа се и совршено решение за чистење на тоалетите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *