НЕВЕРОЈАТНО, НО ВИСТИНСКО Вашиот датум на раѓање открива колку деца ќе имате

Ако сакате да го знаете бројот на деца, не мора да барате далеку. Вашиот датум на раѓање е доволен
НЕВЕРОЈАТНО, НО ВИСТИНСКО Вашиот датум на раѓање открива колку деца ќе имате

Како можете да дознаете колку деца ќе имате? Многу е лесно. Соберете ги сите броеви од датумот на раѓање. Продолжете да ги додавате додека не добиете едноцифрен број. На пример, ако сте родени на 1 јуни 1989 година, ова ќе биде вашата равенка: 1 (првиот) + 6 (јуни, шестиот месец) + 1 + 9 + 8 + 9 (1989) = 34, потоа 3 + 4 = 7. Одговорот лежи во бројот седум. Подолу ќе најдете толкувања на добиените резултати.

Запомнете, ако сте во брак, додадете ги броевите на двајцата партнери. Во тој случај ќе дознаете колку деца ќе имате заедно. Ако имате многу силна емотивна врска, дури и ако не сте во брак, треба да ги соберете и вашите бројки. Пророштвото можеби нема да работи ако вашето чувство не е доволно силно или ако криете нешто важно од себе.

Што значат бројките?
1 – има добри шанси за бројни потомци. Сепак, мора навистина да го сакате. Децата ќе се појават само доколку постојат услови.
2 – веројатно ќе имате едно дете.
3 – ѕвездите предвидуваат некои здравствени проблеми и компликации. Потомството не е исклучено, но може да се појават тешкотии.

4 – очекувајте голема група. Многу е можно во вашиот живот да има три или дури четири деца.
5 – овој број значи две деца. Можеби дури и близнаци.
6 – тука најверојатно ќе се родат деца со голема разлика во години. Можно е да дојде од други врски или од посвојување.
7 – среќните седум значи дека веројатно ќе застанете на едно дете.
8 – Постојат многу индикации дека посвојувате дете или дека ќе го одгледувате детето на вашиот партнер од друга врска.
9 – најверојатно ќе имате двајца, момче и девојче со мала разлика во години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *