Не можела да поверува што воочил нејзиниот син на “Тоблероне” – дали сте знаеле дека постои скриена слика?

Не можела да поверува што воочил нејзиниот син на “Тоблероне” – дали сте знаеле дека постои скриена слика?

Една корисничка на Твитер останала во шок кога нејзиниот син ѝ покажал што воочил на чоколадото “Тоблероне”.

Стефани на својот 9-годишен син, за празниците помеѓу другото му подарила и чоколадо “Тоблероне” кое малечкиот никогаш претходно не го пробал. Меѓутоа, вниманието не му го одвлекло само вкусот на чоколадото туку и скриената слика кој тој ја воочил во логото.

https://twitter.com/upstephanie/status/1078121955600015360?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1078121955600015360%7Ctwgr%5E64c09910e8e9beb39e3bf3b5bdae175482ad3d35%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ftocka.com.mk%2Fvesti%2F293084%2Fne-mozela-da-poveruva-sto-voocil-nejziniot-sin-na-toblerone-dali-ste-znaele-deka-postoi-skriena-slika

Имено, детето забележало дека на логото на пакувањето, покрај планината се гледа и мечка која е подигната на две нозе.

“Мојот син денеска за прв пат проба “Тоблероне” и ме праша зошто има мечка на него. Јас: “Која мечка?”. Денеска за прв пат дознав дека постои мечка на пакувањето на “Тоблероне”, напишала таа на Твитер, а потоа направила и мало истражување во кое дознала дека чоколадото потекнува од швајцарскиот Берн, познат и како град на мечките.

Нејзината објава поттикнала расправа на “Twitter”, а многумина признале дека иако со години уживаат во тоа чоколадо, никогаш не ја воочиле скриената слика на амбалажата.

https://twitter.com/upstephanie/status/1078121955600015360?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1078127786072653824%7Ctwgr%5E64c09910e8e9beb39e3bf3b5bdae175482ad3d35%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Ftocka.com.mk%2Fvesti%2F293084%2Fne-mozela-da-poveruva-sto-voocil-nejziniot-sin-na-toblerone-dali-ste-znaele-deka-postoi-skriena-slika

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *