ГЕНИЈАЛНО: Направете го ова и спречите засекогаш да се формира мраз во вашиот замрзнувач

ГЕНИЈАЛНО: Направете го ова и спречите засекогаш да се формира мраз во вашиот замрзнувач
Секој кој го имал овој проблем знае колку е тешко да се одмрзне и исчисти замрзнувачот.

Но, повеќе не треба да се грижите за тоа бидејќи постои едноставно и генијално решение.

Со овој трик ќе можете засекогаш да спречите формирање на мраз во вашиот замрзнувач. Сè што треба да направите е да ги премачкате ѕидовите, фиоките и комората на вашиот замрзнувач со масло.

Ова ќе резултира со лизгава површина на која мразот воопшто нема да може да се формира. Многу едноставно, нели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *