ЕДЕН ЗНАК ЌЕ ПЛИВА ВО ПАРИ ОВОЈ МЕСЕЦ: Септември им носи ДОЖД од ПАРИ

ЕДЕН ЗНАК ЌЕ ПЛИВА ВО ПАРИ ОВОЈ МЕСЕЦ: Септември им носи ДОЖД од ПАРИ

Некои се благословени што имаат малку повеќе среќа во одредени периоди од годината од другите хороскопски знаци

Познатиот руски астролог Тамара Глоба и нејзината колешка Василиса Володина именуваа еден ист знак како оној што ќе профитира на крајот на летото, односно во следните 15 дена, барем кога се во прашање финансиите и. напредување во кариерата. Еве кој Зодијак може да очекува материјална благосостојба до крајот на септември!

Глоб и Володин беа издвоени како главни среќници во последните денови од летото!

Тамара истакна дека Овенот може да добие значително покачување на работа во многу блиска иднина. Таа исто така советуваше дека ако сте се двоумеле, дефинитивно разговарајте со претпоставениот сега и побарајте покачување или барем бонус. Ѕвездите се во ваша корист во моментов, искористете го тоа! Овој астролог верува дека лидерите ќе се сретнат со вас, а ова е одлично време да работите на вашите деловни цели и да ги презентирате вашите идеи и предлози во компанијата.

Моментално за Овенот е многу плоден период – многу проекти и цели имаат можност да се реализираат, пишува „Teleprogramma.pro“.

А Володина го издвојува Овенот како знак за кого парите ќе дојдат лесно и без многу мака на крајот на летото. Како што истакна, лесно ќе им дојдат нови деловни можности кои со себе носат голема шанса за заработка, далеку поголема од оваа што ја имаат сега. Таа го советува Овенот да се заглави во нова работа и нов проект – секој труд ќе се исплати.

Таа додаде дека Овните ќе имаат толку среќа со пари, што лесно ќе можат да купат добитен лоз. Парите ќе им дојдат од различни страни и на неочекувани начини.

Володина нагласи и дека Стрелецот ќе има многу среќа кога се во прашање финансиите во септември.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *