ДОАЃААТ ПАРИ ЗА 4 ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Еве кој ќе добие ПАРИ до 27 мај

ДОАЃААТ ПАРИ ЗА 4 ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Еве кој ќе добие ПАРИ до 27 мај

Јупитер, планетата на среќата, по 12 години влезе во знакот Бик, што укажува на подобрување на финансиската состојба на сите хороскопски знаци.

Јупитер во Бик е поволен за привлекување изобилство, но и за уредување на материјалната ситуација.

Играме уште еден ѕвезден рулет, а одредени хороскопски знаци ќе уживаат во влијанието на Јупитер во Бик, па финансиски повеќе ќе имаат среќа од другите.

Ако се прашувате кој ќе има пари до 27 мај, ова се знаците меѓу кои: Бик, Овен, Рак и Вага.

БИК
Планетата на среќата, по 12 години влезе во вашиот знак, што значи дека среќата е на ваша страна. Меркур е и во вашиот знак, па ви носи нови можности за заработка. Сега е вистинско време да побарате покачување или да заработите дополнителни пари врз основа на деловен проект.

ОВЕН
Јупитер во втората куќа не дозволува да останете без пари, а можете да играте и игри на среќа. Ќе имате повеќе можности за заработка, а тоа веројатно ќе бидат некои хонорарни работни места. Вие сте еден од знаците кои не мора да се грижат за парите.

РАК
Марс во Лав ви носи големи профити. Со деловен партнер во знакот Лав можете да заработите многу пари. Во секој случај, нема да ви недостигаат пари.

ВАГА
Марс во Лав ви носи финансиска стабилизација. Последните неколку месеци бевте во финансиска криза, а сега тоа ќе се промени. Преку пријателите ќе успеете да дојдете до пари, а ова може да биде подобро платена деловна понуда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *