АСТРОЛОЗИТЕ ОТКРИВААТ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧУВА ПО 22 ФЕВРУАРИ: СИТЕ ЌЕ ПОЧУСТВУВАМЕ, ЕВЕ КОЛКУ Е „ОПАСНО“

АСТРОЛОЗИТЕ ОТКРИВААТ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧУВА ПО 22 ФЕВРУАРИ: СИТЕ ЌЕ ПОЧУСТВУВАМЕ, ЕВЕ КОЛКУ Е „ОПАСНО“

Добро сме во февруари, а веќе ја поминавме полната месечина во Лав на 5-ти, па затоа сме прилично емотивни овие неколку дена, но треба да знаете дека претстојат уште поважни датуми.

По многу месеци со секакви конфузии, овој пат имаме месечина чија енергија ќе ни помогне На небото на нашата планета се случуваат пет астролошки настани.

Некои комплетни фази, други отклучуваат многу подобри фази. Треба да се напомене дека сите планети се во директно движење, што ќе ни помогне да се движиме директно напред. Првиот астролошки настан беше формирањето на аспект на Полна Месечина во хороскопскиот знак Лав на 5 февруари.

Затоа, важните фази се завршени, со решавање на различни прашања, со разјаснување на правните и фактичките аспекти. Можно е шест месеци од сега да бидеме многу повеќе фокусирани на работата отколку на нашите вистински душевни потреби.

Сонце во Риби на 19 февруари
Менталитетот и начинот на кој се однесуваме кон работата, здравјето и нивните импликации е многу важен. Енергетскиот генератор на нашиот Сончев систем, Сонцето е во хороскопскиот знак Водолија до 19-ти во месецот, по што преминува во знакот Риби.

Додека сме во Водолија, Сонцето не воодушевува со влијанија во областа на пријателите, групи со заеднички интереси, зборувајќи со нас за технолошките иновации и иднината.

Нова месечина во Риби на 20 февруари
Кај Рибите Сонцето ќе се приклучи на мистериозниот Нептун, па ќе бидеме склони кон мечтаење, романтиката, уметноста повеќе ќе не привлекува, но не води кон лаги, самозалажување и илузии.

Утрото на 20 февруари, во хороскопскиот знак Риби се формира аспект на млада месечина. Повторно се работи за сегментот работа и здравје, но овој пат нешто почнува. Што точно е тешко да се дефинира со зборови, бидејќи сè ќе биде завиткано во шармантна наметка, која нема да ни дозволи да ги видиме вистинските намери или вистинските ситуации кои се обликуваат во сенка.

Добро е да бидеме внимателни, внимателно да ја анализираме, колку што можеме, секоја информација, а доколку треба да донесеме одлуки, тоа да го направиме по 22 февруари.

Последниот настан во месецот е движењето на планетата Венера од хороскопскиот знак Риби до хороскопскиот знак Овен на 20 февруари. Во транзит во знакот Риби, Венера ни дава мир, склоност да се нишаме во ритамот на музиката, да фантазираме за љубов од бајка со отворени очи, но на крајот излегува дека сè било само фатаморгана. Во Овен, Венера се враќа на земјата и ќе не поттикне да бидеме прагматични, брзи и фокусирани на овде и сега, пишува astrousluge.com

Сè е можно
Да заклучиме, февруарската атмосфера носи оптимизам, храброст, моќ за решавање на секоја ситуација и појаснувања во однос на напредокот на работите во професионалните области.

Добро е само да се грижиме за нашата работа и да ги балансираме сите видови на односи во кои сме. Можеби на прв поглед изгледа тешко, но со малку труд и добра волја се е можно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *