ДЕВОЈЧЕТО СЕ СЛИКАЛО ПРЕД КОЊОТ: Кога ТАТКОТО ја погледнал ФОТОГРАФИЈАТА, не можел да поверува што видел (ФОТО)

ДЕВОЈЧЕТО СЕ СЛИКАЛО ПРЕД КОЊОТ: Кога ТАТКОТО ја погледнал ФОТОГРАФИЈАТА, не можел да поверува што видел (ФОТО)

Насмевка ! Збор кој се подразбира пред секоја фотосесија. На сликите треба да изгледаме весело и среќно, како ништо во животот да не ни пречи.

Кога ќе пораснеме, најмногу сакаме да ги гледаме сликите од нашето детство. Не водат во едно одамна поминато време, ни вадат спомени од минатото.

Во оваа ситуација, таткото го фотографирал своето девојче за да направи убав спомен. Малечката позира пред коњот, но нема поим дека тој е вистински шампион во позирање!

Кога ја погледнал фотографијата, не можел да поверува дека и овој коњ се насмеал.

Погледнете го само неговото лице! Неверојатно!
Кога ќе порасне, оваа малечка ќе има прекрасно и забавно сеќавање.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *