ТОТАЛЕН ХАОС НА РОМСКА СВАДБА, СВЕКРВАТА БРУТАЛНО ЈА НАПАЃА НЕВЕСТАТАнн: Летаа пердуви, а причината е ЕКСТРЕМНО БИЗАРНА

ТОТАЛЕН ХАОС НА РОМСКА СВАДБА, СВЕКРВАТА БРУТАЛНО ЈА НАПАЃА НЕВЕСТАТАнн: Летаа пердуви, а причината е ЕКСТРЕМНО БИЗАРНА

Денот кој требаше да биде најубав во нејзиниот живот , се претвори во хорор филм. Британи се подготвуваше за својата венчавка во 2014 година.

Сепак, не испадна сè како што очекуваше. Појавувајќи се на My Big Romany Wedding на TLC, Бретани и идниот сопруг ПиВи открија дека никогаш не се сретнале лично пред големиот ден.

Парот почнал да се забавува така што се пронашол преку социјалните мрежи, па решиле првиот состанок да го имаат на денот на свадбата.

Иако нивниот аранжман звучи романтично, свадбата беше саботирана и на крајот уништена од мајката на младоженецот, Лоти. Лоти била вознемирена што Британи не побарала дозвола да се омажи за нејзиниот син.

На видеото објавено на Јутјуб, може да се види како мајката на младоженецот видно бесна оди да ја пречека невестата, која на свадбата требаше да дојде во кола за голф. Потоа и приоѓа и ѝ вика на неа и на толпата.

Откако ја слушнал мајка му како вика на Бретања, Пи Ви се обидува да ги смири работите, но Лоти не се откажува така лесно и трча по невестата.

„Ако јас треба да одам, тогаш семејството на Британи мора да си оди“, извика таа.

Младоженецот на крајот морал да ја „изнесе“ мајка си надвор од свадбата, цело време плачејќи и прашувајќи ја зошто му го расипува големиот ден.

„Требаше да уживам во моментот кога ја гледам Британи и нејзината венчаница за прв пат, а тука се борам со мајка ми на земја. „Мајка ми ми ја уништи свадбата, да бидеме искрени“, заклучи ПиВи.

На истото прашање, Лоти имаше поинаков одговор.
„Постојано ми влегуваше во лице и ми викаше „тоа е мојата жена!“. Па каква жена имаш, ако не може да ја запознае мајка ти?“, заклучила Лоти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *