СТАВЕТЕ ГО ОВОЈ ЗЕЛЕНЧУК ВО ТОАЛЕТОТ, БАКТЕРИЈАТА ЌЕ ОДЛЕТА: Одлично средство за силна дезинфекција (ВИДЕО)

СТАВЕТЕ ГО ОВОЈ ЗЕЛЕНЧУК ВО ТОАЛЕТОТ, БАКТЕРИЈАТА ЌЕ ОДЛЕТА: Одлично средство за силна дезинфекција (ВИДЕО)

Средствата за дезинфекција на тоалетната школка не се единствениот начин на кој можете да ги елиминирате бактериите .

Едно од нив е да ставите чешне лук во тоалетната школка. Оставете го лукот преку ноќ, а наутро исцедете ја водата. Оваа храна ќе ги отстрани бактериите, габите и другите штетни микроорганизми.

Покрај тоа, можете да користите и чај од лук. Кога водата ќе зоврие, додадете ги трите чешниња лук кои претходно сте ги исецкале.

Извадете го од шпоретот и оставете го кромидот во водата 15 минути. Потоа истурете го во тоалетната школка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *