Ако ве снајде зло вас и вашето семејство: Најкратката молитва на светот што поместува планини!

Ако ве снајде зло вас и вашето семејство: Најкратката молитва на светот што поместува планини!

Кога молитвата ќе ја прочисти сета негативна енергија што се насобрала кај вас, ќе исчезнат и причините поради кои мислите дека некој ве урочил или проколнал

Кога во животот им се случуваат лоши работи и никако да им тргне на подобро, луѓето веруваат дека некој им фрлил клетва или ги урочил.

Постојат и многу методи на отстранување на тие уроци и клетви, за што многумина им се обраќаат на измамници и бајачки, кои ќе го направат тоа за 10 евра, но всушност ништо не може да ви помогне да се заштитите од негативните работи повеќе од искрена молитва.

Верниците знаат дека одењето кај пророчици е еден од најголемите гревови. Ако сте дел од нив, игнорирајте ги бапските приказни и помолете се кога ќе почувствувате потреба за тоа.

„Господе Исус Христос, син Божји, помилувај ме мене грешниот“ – се зборовите на Исусовата молитва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *