СТАВЕТЕ КОМПИР ВО МАШИНА за садови: ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ ќе решите за само неколку секунди

СТАВЕТЕ КОМПИР ВО МАШИНА за садови: ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ ќе решите за само неколку секунди

Дали сакате пире, пржени или варени компири ? Ако одговорот е да, тогаш овој трик ќе ви ја олесни подготовката тотално! Доколку често подготвувате јадења со компири, важно е да знаете дека овој трик ќе ви заштеди многу време!

Имено, доколку сакате да го намалите времето на подготовка на компири, верувале или не, машината за миење садови може многу да ви помогне! Пред да започнете со печење, пржење или варење компири, тие треба да се измијат – а тоа може да одземе премногу време.

Наместо да се мачите околу мијалникот, едноставно ставете ги компирите во машина за миење садови и брзо исплакнете ги.

Повеќето машини денес имаат опција за брзо плакнење, така што компирот ќе биде готов за кратко време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *