АКО ТИ СЕ СЛУЧИ ДА ЈА ЗАПРЕШ МАШИНАТА, МОЖЕШ ДА ПРИТИСНИШ САМО ЕДНО КОПЧЕ: Мајсторот откри како да не ЈА РАСИПЕТЕ

АКО ТИ СЕ СЛУЧИ ДА ЈА ЗАПРЕШ МАШИНАТА, МОЖЕШ ДА ПРИТИСНИШ САМО ЕДНО КОПЧЕ: Мајсторот откри како да не ЈА РАСИПЕТЕ

На многумина им се случува дури кога ќе ја вклучат машината да сфатат дека им останало нешто во џебовите од фармерки, панталони или дуксери.

Слично на тоа, многумина веднаш го исклучуваат, но не го знаат најдобриот начин да го направат тоа.

Еден занаетчија открил генијален трик.
На сите ни се случува случајно да оставиме некој предмет во панталоните, да ја вклучиме машината за перење и потоа да сфатиме што сме направиле, па потоа да го запреме.

Сепак, не треба да го правите тоа бидејќи може да предизвикате дефект . Во случај навистина да треба да ја запрете машината за перење, треба да го знаете најправилниот начин да го направите тоа.

Најлесен начин да го запрете уредот е да го притиснете копчето „старт“ или паузирање.

Програмата привремено ќе се прекине и ако го држите тоа копче неколку секунди, ќе се исклучи.

Затоа, не правете ништо со сила , бидејќи ако не го направите ова правилно, ќе престане да работи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *