ОВИЕ ИМИЊА ПРИВЛЕКУВААТ БОГАТСТВО: Ако се викате ВАКА, ќе имате ПАРИ И ПРОСПЕРИТЕТ до крајот на животот

ОВИЕ ИМИЊА ПРИВЛЕКУВААТ БОГАТСТВО: Ако се викате ВАКА, ќе имате ПАРИ И ПРОСПЕРИТЕТ до крајот на животот

Многумина го наследуваат името од нивните предци, додека други добиваат име врз основа на верувањето дека тоа носи просперитет, среќа и пари на носителот. Експертите за биоенергија велат дека името, благодарение на неговата вродена енергија, може да влијае на судбината на неговиот сопственик.

Првата група вклучува жени чии имиња привлекуваат богатство и просперитет, имено: Ана, Викторија и Марина.

Жените со името Ана имаат поголема сила од другите, вредни се и упорни. Технички, Викторија е секогаш победник во сè. Способноста да ја анализира ситуацијата и дарот на убедување и помагаат да ги постигне своите цели.

Марина се смета за природен лидер. Не се плаши од голем тим, одлично се справува со нив. Стилот на управување на Марина е вистинскиот.

Во втората група спаѓаат жени кои имаат моќ да привлечат богати мажи во својот живот. Во оваа група спаѓаат имињата: Анастасија, Злата и Софија.

Анастасија се речиси секогаш оние жени кои не се стремат кон богатство, но сепак се мажат за успешни и богати луѓе. Судбината ги фаворизира и тие секогаш живеат добро.

Името Злата привлекува пари како магнет. Жената што го носи ова име е секогаш успешна кога се во прашање финансиите.

Софија ја краси животна мудрост. Судбината ја фаворизира жената што го носи ова име. Софија мудро ќе избере личност која е стабилна, па секогаш ќе има убав проток на пари во куќата, додека самата ќе работи на одржување и проширување на тоа богатство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *