ВО ФЕВРУАРИ ЌЕ НАЈДАТ СРОДНА ДУША: Овие 3 ЗНАЦИ ќе ги погоди АМОРСКАТА СТРЕЛА, проверете дали сте МЕЃУ НИВ!

ВО ФЕВРУАРИ ЌЕ НАЈДАТ СРОДНА ДУША: Овие 3 ЗНАЦИ ќе ги погоди АМОРСКАТА СТРЕЛА, проверете дали сте МЕЃУ НИВ!

Транзитот на Венера во Риби создава чувство на смиреност, па повеќе нема да нè интересираат работи како страв, грижа или несигурност.

Наместо тоа, ќе се чувствуваме добро и ќе бидеме во мир со другите. Тоа е затоа што кога Венера влегува во знакот Риби, љубовта станува главна тема.

Венера во Риби ја носи идејата за целосно отпуштање и „отворање“, а за возврат ќе добиеме се што ни треба. Затоа што кога не ги форсираме работите, тие сами доаѓаат, пишува 24сата.хр.

Проверете дали сте меѓу овие три хороскопски знаци кои ќе ја најдат својата сродна душа во наредниот период:

Бик
Да беше ваш пат, ќе бевте во врска со партнер кој ве познава „во душа“ и ве прифаќа такви какви што сте. Не форсирајте ништо, и затоа ќе се случи вашата љубовна врска.

Овој пат е можност да запознаете некој со кој не само што е забавно да се биде во врска, туку има нешто посебно во таа личност што сметате дека треба подобро да го запознаете.

Накратко, решивте да се откажете од идејата да најдете сродна душа одвреме-навреме, само за да му дадете до знаење на универзумот дека не ви треба и дека можете да живеете без неа.

Токму затоа Универзумот ќе му даде на Бикот партнер каков што отсекогаш сте чекале! Го оставивте сето тоа да помине и сега Универзумот е подготвен да ве награди за вашата сила и независност.

Близнаци
Бидејќи сте многу интуитивни, можете однапред да знаете дали некоја личност е добра или опасна за вас. Порано не можевте да ја разликувате, што често ве оставаше со скршено срце. Сега работите се поинакви – вие сте попребирливи и имате различни цели во љубовните врски. И пред сè, сакате пријател.

Не сте заинтересирани за брза љубов или виорна романса; сакате нешто што ќе трае и квалитетна личност со која ќе го споделите вашиот живот. За време на Венера во Риби, Близнаците ќе откријат дека не е толку тешко како што мислеле и дека универзумот мисли на нив. Ова ќе стане поочигледно кога ќе ја запознаете вашата сродна душа, што може да се случи во текот на следниот месец.

Риба
Венера во Риби тропа на вашата врата и ви дава до знаење дека некој во вашиот живот моли за вашето внимание. Иако тоа може да звучи малку чудно, тука е работата. Има некој што го познавате од работа или од некоја група со која сте поврзани, а оваа личност толку многу ви одговара што би било добро подобро да ја запознаете.

Таа личност многу лесно може да ви биде сродна душа . Ретко размислуваме за луѓето кои би можеле да бидат наши партнери, затоа што тоа може да звучи романтично или претерано поетично, но ако ја ставите таа личност во вашиот поглед, ќе ја видите во сосема поинаква светлина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *