Додадете сол во чаша вода и ставете ја во кој било дел од вашата куќа: По 24 часа ќе бидете изненадени

Додадете сол во чаша вода и ставете ја во кој било дел од вашата куќа: По 24 часа ќе бидете изненадени

Со овој едноставен трик со природни состојки, можете да го освежите домот и да се ослободите од негативната енергија.

Подобро е од користење хемикалии кои можат да бидат штетни за нашето здравје .

Состојки:

  • оцет
  • сол
  • вода

Подготовка:
Во чаша ставете малку сол, оцет и малку вода, а потоа ставете ја чашата на местото што го сакате и каде поминувате најмногу време.

Оставете го да отстои 24 часа, а потоа исплакнете ја чашата и повторете ја постапката онолку често колку што сакате. Овој метод ќе влијае на протокот на позитивна енергија во вашиот дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *