СТАВИЛА КОРА БАНАНА ВО ФРИЖИДЕР ДА СЕ ОЛАДИ: За 15 минути решила ПРОБЛЕМ што ја мачел со години

СТАВИЛА КОРА БАНАНА ВО ФРИЖИДЕР ДА СЕ ОЛАДИ: За 15 минути решила ПРОБЛЕМ што ја мачел со години

Една очајна жена одлучила да застане на патот на немилосрдната главоболка.
Имено, само една банана и била доволна да се бори.

Ви го претставуваме методот на лекување на главоболка во целина:

„Почувствував силна главоболка која ме разбуди по којзнае кој пат и не сакав да земам друг лек кој нема да делува и само ќе ми го иритира стомакот.

Се сетив на советот на мојот сосед да го пробам трикот со банана“. Целата банана ја изедов, но кората не ја фрлив, ја оставив во фрижидер да се излади“.

„Петнаесет минути подоцна ја отстранив кората, легнав во кревет и се удобнав додека кората ми го ладеше челото. Не долго потоа, оваа процедура толку многу ме опушти што главата престана да ме боли и заспав. Задолжително пробајте ако имате проблеми со главоболки“, вели нашата верна читателка.

Ви препорачуваме да го испробате овој метод на лекување на главоболка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *