ОВОЈ СОК „ВЕ ВРАЌА ВО ЖИВОТ“: за 2 минути ќе го опорави ЦЕЛ ОРГАНИЗАМ, бомба за ИМУНИТЕТ

ОВОЈ СОК „ВЕ ВРАЌА ВО ЖИВОТ“: за 2 минути ќе го опорави ЦЕЛ ОРГАНИЗАМ, бомба за ИМУНИТЕТ

Тоа е сок од цвекло и морков, а ако ви се гади само размислувајќи за комбинацијата на овие две намирници во течна форма, не сте единствените.

Иако сите велат дека има ужасен вкус, никој не престанал да го пие бидејќи резултатите се фантастични.

Велат дека буквално воскреснува од мртвите – и не е само за оние со здравствени проблеми!

Ако се чувствувате уморни, немате енергија и сте депресивни, можеби овој буќкуриш е она што ви треба.

Се подготвува многу едноставно.

Неопходно е:

  • 1 кг цвекло
  • 1 лимон
  • 1/2 килограм моркови
  • 3 портокали
  • 3 јаболка
  • 1 килограм мед

Подготовка:
Едноставно исчистете ги сите состојки и ставете ги во блендер. Ќе добиете црвеникав сок, кој потоа можете да го поделите во шишиња (или тегли, бидејќи идеално не треба да биде во пластика) и да го чувате во фрижидер. Сокот најдобри резултати дава ако се пие наутро, на празен стомак и само половина чаша.

Доколку овој сок го пиете секој ден, за десет дена ќе почувствувате неверојатна промена во однос на енергијата и расположението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *