ОВИЕ 4 РЕЧЕНИЦИ ПРИВЛЕКУВААТ БОГАТСТВО: Кажувајте ги СЕКОЈ ДЕН и паричникот ќе ви биде ПОЛН

ОВИЕ 4 РЕЧЕНИЦИ ПРИВЛЕКУВААТ БОГАТСТВО: Кажувајте ги СЕКОЈ ДЕН и паричникот ќе ви биде ПОЛН

Афирмациите не се магија, туку позитивни фрази кои ве мотивираат да станете свесни за своите способности и можности, да откриете дека можете да правите сè што сакате и да се активирате на патот до тоа сознание. Кога редовно ги кажувате овие позитивни фрази, се „убедувате“, односно се „уверувате“ во нешто добро. со што се зголемуваат шансите да го постигнете она што го сакате.

Афирмации и техника за просперитетна енергија!
Допрете за да привлечете изобилство енергија. Пред да започнете да вежбате афирмации за пари, неопходно е да ги отстраните од вашиот речник негативните фрази за пари кои само ве саботираат за да ја заработите посакуваната сума.

На пример: Мислам дека не е можно да се заработат повеќе пари со оглед на мојата ситуација. Богатството се дава само на малкумина среќници. Парите си заминуваат толку брзо колку што доаѓаат. Наместо овие реченици, кажете позитивни афирмации кои ќе ве поттикнат да напредувате и да ја постигнете посакуваната благосостојба. Препорачливо е да кажувате афирмации пред огледало – на тој начин ќе имате јасно чувство дека си се обраќате себеси, односно дека зборувате сами со себе.

Еве 4 моќни афирмации за привлекување пари:

Јас сум магнет за пари!

Прифаќам неограничен извор на приход и богатство во мојот живот.

Отворен сум за добивање богатство на многу начини.

Нема ограничувања за сумата на пари што ја заработувам.

Кога ќе одлучите да вежбате афирмации за пари, треба да почнете да размислувате за финансиски цели. Афирмациите не значат ништо без акција. Мора да направите план и да работите напорно за таа потврда да стане реалност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *