АКО ВТОРИОТ ПРСТ Е ПОГОЛЕМ ОД ПАЛЕЦОТ ЗНАЧИ САМО ЕДНО: Не случајно, еве што укажува

АКО ВТОРИОТ ПРСТ Е ПОГОЛЕМ ОД ПАЛЕЦОТ ЗНАЧИ САМО ЕДНО: Не случајно, еве што укажува

Изгледот на вашите прсти кажува нешто за вас, а се работи за должината на вашите прсти и какви карактеристики може да укаже.

Голем палец
Ако имате голем палец, тоа може да значи дека сте многу весела личност. Вие сте исто така многу креативни, паметни.

Втор прст
Ако вашиот втор прст е поголем од другите , тоа може да значи дека сте личност која има лидерски вештини. Многу сте снаодливи и одговорни. Амбициозни сте и се трудите да ги постигнете целите што си ги поставивте.

Среден прст
Ако средниот прст ви е поголем од другите, тоа може да значи дека сте многу снаодливи и дека се стремите кон совршенство. Сакате да ги извршувате задачите што е можно подобро. Тоа е во ред, но не мора да се стремите кон совршенство бидејќи ништо не е совршено.

Четврти прст
Ако четвртиот прст ви е поголем од другите, тоа значи дека сте многу чувствителна личност и дека сте приврзани за семејството кое е на прво место.

Мал прст
Ако малиот прст ви е долг, тоа може да значи дека сте весела личност, опуштена, но и дека сте незрели. Не сте многу одговорни. Вие сте и авантурист.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *