Ја чистам и највалканата рерна за точно 10 минути без ни грам напор! Супер трик за секоја домаќинка

Ја чистам и највалканата рерна за точно 10 минути без ни грам напор! Супер трик за секоја домаќинка

Секоја домаќинка знае колку е тешко да се исчисти шпоретот . Особено е тешко да се справите со нечистотијата во рерната и на стаклената врата. Понекогаш дури и скапите хемикалии не го даваат посакуваниот резултат, па дури и не сакам да зборувам за тоа колку напор е потребен за чистење на местата на контаминација. Излегува дека има излез од оваа ситуација!

Исчистете ја рерната веднаш и без напор со само 2 таблети за машина за миење садови . Резултатот од користењето на оваа лесна и евтина алатка ќе ја импресионира секоја домаќинка.Истурете 2 таблети за машина за миење садови со 200 ml топла вода.

Оставете ги таблетите да се растворат во водата. За да го забрзате процесот, можете малку да ги испасирате со вилушка.

Се препорачува да се работи со чистачот со ракавици. Добиеното средство за чистење нанесете го на сунѓер и рамномерно распоредете го по целата површина на рерната.

Неважечки домен: translate.goog
Следниот чекор е да натопите парчиња хартиени крпи во чистачот и да ги распоредите околу рерната и на стаклената врата.

Оставете ги хартиените крпи во рерна 10-15 минути, а потоа извадете ги и исплакнете сè со чист сунѓер.

Производот од растворени таблети за машина за миење садови може да се користи и за чистење на шанкот.

Резултатот од користењето на толку едноставна алатка е едноставно неверојатен. Рерната и ринглите ќе изгледаат како нови. Со помош на таблетите за машина за миење садови, дури и тешката нечистотија и изгорената маснотија може да се отстранат без никаков напор!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *