ОТКРИJТЕ ШТО ЗНАЧИ АКО ЈА ИМАТЕ БУКВАТА „Х“ НА дланката: Еве што ве очекува

ОТКРИJТЕ ШТО ЗНАЧИ АКО ЈА ИМАТЕ БУКВАТА „Х“ НА дланката: Еве што ве очекува

Ако сте меѓу ретките кои ја имаат буквата „Х“ на дланките, треба да го знаете ова.

Еден универзитет во Москва го објави нивното неодамнешно истражување со наслов „Тајната на X на дланката и формулата на духовната наука“ во кое учествуваат повеќе од два милиони луѓе ширум светот.

Целта беше да се разбере врската помеѓу знакот Х и судбината на испитаниците. Откриле дека сите со буквата Х на двете дланки биле најважните луѓе меѓу тие два милиони испитаници, меѓу кои биле и претседателите Владимир Путин и Абрахам Линколн , пренесува порталот 24сата.

Луѓето со овој знак на дланката обично се моќни луѓе, многу енергични и мудри.

Тие се интуитивни и имаат добра меморија.
Лесно се прилагодуваат на секоја ситуација во која се наоѓаат. Ќе ви ја прости неправдата, но никогаш нема да ја заборави

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *