ЕВЕ ШТО ТЕ ОЧЕКУВА ВО ИДНИНА АКО ГО СОНУВАТЕ ОВА: Во сон се се покажува, СЕ ШТО ЌЕ ВИ СЕ СЛУЧУВА

ЕВЕ ШТО ТЕ ОЧЕКУВА ВО ИДНИНА АКО ГО СОНУВАТЕ ОВА: Во сон се се покажува, СЕ ШТО ЌЕ ВИ СЕ СЛУЧУВА

Како и во реалноста, во сон новороденче или бебе означува исполнување на желбите, нов почеток и потреба да се поправат лошите особини кои не прават несреќни. Соништата со бебиња многу ретко се негативни.

Да го сонувате вашето новороденче т.е. вашето бебе
Ако го видите вашето новороденче во сон, тоа покажува дека ќе посветите повеќе време на себе. Можно е да сте решиле да го реорганизирате животот и да се вратите на одамна заборавените цели. Ќе се обидете повторно да ги запознаете работите кои ви причинувале задоволство и да го обновите контактот со луѓето кои неправедно сте ги запоставиле.

Сонувајќи за туѓо новороденче
Ако во сон видите туѓо новороденче, тоа значи дека ќе бидете среќни дома. Веројатно ќе сфатите дека членовите на вашето семејство се единствените кои ќе бидат тука за вас без проблеми, па затоа ќе се обидете да се однесувате подобро со нив од порано. Само малку толеранција ќе биде доволна за да владее мир и спокој во вашиот дом.

Сонувајќи за чување деца
Тоа значи дека сте свесни за компромисите што сте ги направиле. Можно е да не сте задоволни од условите кои ви се поставени на емотивен и деловен план. Нема да бидете сигурни дали сте подготвени да го жртвувате слободното време, за да напредувате во работата и дали ќе ја жртвувате слободата да останете со партнерот. Мора да расчистите со себе – што е тоа што би ве направило среќна и задоволна личност? Можно е да сте под притисок од партнерот и околината да имате деца, па тоа ви пречи дури и во сон. Свесни сте дека раѓањето дете е сериозен чекор, кој се решавате да го правите до крајот на животот и дека најдобро е да го имате кога и двајцата родители го сакаат подеднакво.

Да сонувате дека сте изгубиле новороденче
Кога ќе изгубите бебе во сон, тоа значи дека се плашите од одговорност. Вие сте личност која има многу желби, но штом се оддалечите на чекор од нивното остварување, се повлекувате и се откажувате. Некако секогаш успевате да се убедите себеси дека не можете да направите нешто и да ги слушате само оние луѓе кои го потврдуваат тоа.

Сонувајќи како плаче бебе
Ако новороденчето плаче во сон, тоа значи дека ќе останете сами на себе. Може да се случи да се најдете во ситуација која ќе биде нова и неизвесна и ќе мора сами да се справите со тоа. Луѓето кои се грижат за вас нема да се мешаат во тоа да ви дозволат да станете независни и да се вклучите во борбата наречена живот, или нема да се мешаат поради некои сопствени внатрешни расправии. Во секој случај, не треба да ги обвинувате за нивната неактивност и летаргија.

Да сонувате дека имате бебе
Кога имате бебе во сон, тоа е показател дека треба да внесете малку живост во вашето секојдневие. Рутината го обзеде вашиот живот и ве прави несреќни. Ќе се чувствувате подобро доколку почнете да вежбате некој спорт или да се занимавате со некое хоби во кое уживате. Дури и ако сте постари, никогаш не е доцна да научите странски јазик или боречки вештини.

Да сонувате дека храните бебе
Тоа значи дека чекате да се реши недоразбирањето во кое сте вмешани. Можно е вашите пријатели или партнер да слушнале невистини за вас од злонамерни луѓе. Тие несогласувања ќе се обидете да ги решите со разговор, забележувајќи дека следниот пат треба да внимаваат во што и во кого веруваат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *