Нацртајте 1 СИМБОЛ НА ХАРТИЈА И СТАВЕТЕ ГО ВО ПАРИЧНИКОТ: За кратко време ќе привлече ПАРИ

Нацртајте 1 СИМБОЛ НА ХАРТИЈА И СТАВЕТЕ ГО ВО ПАРИЧНИКОТ: За кратко време ќе привлече ПАРИ

Постојат различни талисмани на кои се верува, но еден симбол се смета за позитивен и моќен со векови – тоа е знакот на бесконечноста.

Симболот за бесконечност е еден од најстарите симболи што се користат во многу култури.

Се смета дека носи позитивен поттик на енергијата, а има посебно значење кога се носи како привезок на нараквица или црвен конец.

Овој симбол се користи за хармонија и рамнотежа, а се поврзува и со бројот осум кој симболизира богатство и просперитет. Во фенг шуи, симболот на бесконечноста се користи за усогласување на просторот и подобрување на виталната чи енергија во домот.

Според експертите за фенг шуи, тој е во состојба позитивно да влијае на секој простор во кој ќе се наоѓа.

Овој знак треба да се нацрта на парче хартија и да се носи во паричникот за да се привлече енергијата на изобилството и протокот на пари. Можете да го декорирате, да го нацртате со вашата омилена боја или да му дадете личен допир.

Ако често го цртате овој знак во вашиот планер или дневник, тоа може да доведе до успех, а ако го истакнете во спалната соба, ќе ја зајакне енергијата на љубовта меѓу партнерите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *