Го гледате ли бројот на фотографијата? Само 3% од луѓето можат да го направат тоа

Го гледате ли бројот на фотографијата? Само 3% од луѓето можат да го направат тоа

Дали и вие сте едни од ретките луѓе кои што може да го видат точниот број на фотографијата? Кажете ни го вашиот одговор!Многумина од твитерџиите и од оние кои што ја виделе оваа фотографија истата ги изненадила.

Неодамна на социјалната мрежа Твитер се појавила една оптичка илузија на која што само малкумина можат да видат одреден број.Не сите корисници на Твитер успеале да го погледнат точниот број, но се појавиле многубројни коментари.

Некои дури признале дека не можат да видат никаков број, други погодувале одредени броеви, а многумина самоуверено тврделе дека го имаат точниот одговор.

Доколку телефонот или пак екранот од компјутерот го оддалечите од себе, сами ќе го видите бројот 17.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *