СТАВИЛА ЛИМОН ВО АГОЛОТ НА СОБАТА: СЕ ОСЛОБОДИЛА ОД ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ ШТО ГО ИМААТ СИТЕ

СТАВИЛА ЛИМОН ВО АГОЛОТ НА СОБАТА: СЕ ОСЛОБОДИЛА ОД ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ ШТО ГО ИМААТ СИТЕ

Многумина не веруваат во моќта на позитивното и негативното размислување или позитивната и негативната енергија. Но, често не сте ни свесни дека вашето размислување влијае на исходот на некои ситуации во животот.

Енергијата што ја пуштате во вашиот дом е многу важна, затоа направете ја позитивна на овој многу едноставен начин. Имено, се што треба да направите е да наредите 3 лимони низ целата куќа во различни соби!

Ќе бидете изненадени од резултатите – ако следниот ден лимонот драстично ја промени бојата, тоа значи дека во вашиот дом или соба доминира лоша енергија која го исцица целиот живот од вас, членовите на семејството и домот, пишува портал Еспресо.

Лимонот можете да го исечете на два или три дела, и да ставите по едно парче во секоја соба и секако треба да ги замените по неколку дена, кога ќе се исушат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *