ЧОВЕКОТ ГИ ОСТАВИЛ ЛЕКАРИТЕ ЗАЧУДЕНИ ПОРАДИ ТОА ШТО ГО ОТКРИЛЕ КАЈ НЕГО: НИКОГАШ НЕМАЛЕ ВИДЕНО ВАКВО НЕШТО

ЧОВЕКОТ ГИ ОСТАВИЛ ЛЕКАРИТЕ ЗАЧУДЕНИ ПОРАДИ ТОА ШТО ГО ОТКРИЛЕ КАЈ НЕГО: НИКОГАШ НЕМАЛЕ ВИДЕНО ВАКВО НЕШТО

Невообичаен медицински случај од Бразил, предизвика неверување и грст реакции на социјалните мрежи, 54-годишна пациентка се појави во болница со болки во ректалниот дел од телото, но не сакаше да зборува за деталите.

Кога го прегледале, виделе чудна грутка која излегува од ректумот и веднаш сфатиле дека се работи за туѓо тело.

Човекот сепак се правел наивен, не кажувајќи што може да предизвика проблеми, а со рендген и ултразвук на абдоменот лекарите утврдиле дека во неговото тело има чуден железен предмет.

Се испоставило дека станува збор за тежина тешка два килограми и долга 20 сантиметри.

Мажот сè уште не сакал да соработува со лекарите, ниту да каже како овој предмет му влегол во телото, но според сета логика најверојатно сексуално мастурбирал , а тежината му се заглавила таму каде што не треба.

Специјалистите се одлучија за рачно отстранување, со седирање на пациентот , а хирургот потоа мораше да ја вметне подлактицата во неговите а*и за да ја извади тежината, јавува Kalle Blue Radio.

По мануелна ректална екстракција, лекарите успешно го отстраниле предметот, кој очигледно бил користен за сексуална стимулација од страна на мажот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *