ПО СРЦЕВИОТ НАПАД НИТУ ЕДЕН ЛЕК НЕ МИ ПОМОГНА: Ова ми ги отпушти артериите и го намали холестеролот, а лесно се подготвува (РЕЦЕПТ)

ПО СРЦЕВИОТ НАПАД НИТУ ЕДЕН ЛЕК НЕ МИ ПОМОГНА: Ова ми ги отпушти артериите и го намали холестеролот, а лесно се подготвува (РЕЦЕПТ)

Освен што е многу вкусна, калинката е и многу здрава. Калинката е богата со витамин Ц и делува како антиоксиданс. Го чисти телото, ги убива клетките на ра кот и го зајакнува срцето.

Ги чисти артериите од вишокот маснотии и сол, а е превентива од срцеви заболувања и срцев удар. Го намалува нивото на холестерол во крвта.

Истражувањата покажаа дека калинката е многу добра за срцето. Имаше испитувања на луѓе со проблеми со срцето.

Им дадоа калинка и беа здраво хранети. Забележано е дека многу се опоравиле и го зајакнале срцето. Затоа што јадете повеќе калинки и, се разбира, се храните здраво.

Овде ќе ви покажеме природен лек кој ќе го зајакне срцето, ќе го исчисти вашето тело, ќе го исчисти црниот дроб, бубрезите и другите органи.

Освен тоа, ќе ги убие канцерогените клетки и ќе делува превентивно на многу болести. Покрај сите овие придобивки, тој е и вкусен и лесен за правење.

Состојки:

  • 3 јаболка
  • 1 калинка

Подготовка:
Излупете ги јаболката, исечкајте ги, исчистете ја калинката и заедно со јаболкото ставете ги во блендер. Додадете малку вода. Добиениот сок пијте го 2 пати на ден по чаша. Ќе забележите значително подобрување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *