На оваа слика вешто е скриена птица, дали можете да ја најдете за 9 секунди?

На оваа слика вешто е скриена птица, дали можете да ја најдете за 9 секунди?

Ако можете да ја забележите птицата во рок од девет секунди вие сте гениј На оваа криенка, меѓу предметите се крие една птица.

Вие сте генијалец ако можете да ја забележите птицата во рок од девет секунди. Тестирајте ги вашите способности за набљудување обидувајќи се да го решите овој предизвик, пренесува „Јагранјош“.

На фотографијата е прикажана колоритна сцена каде што можете да видите авиони, сонце, балони, чадори, летечки змејови и пеперутки.

Меѓу овие предмети се крие птица која мора да ја идентификувате за помалку од девет секунди.

Најдобар начин да ја пронајдете птицата на оваа слика е да обрнете внимание и да видите дали можете да забележите предмети што имаат блиска сличност со птица.

Дали успеавте да ја најдете птицата?
Ако ви треба помош, знајте дека птицата што ја барате е галеб и можете да ја видите како седи на облак на дното на сликата.

Ако сè уште не ја гледате птицата, погледнете го решение подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *