Колку тројки гледате? Никој не успева да го најде точното решение!

Колку тројки гледате? Никој не успева да го најде точното решение!

Некои велат дека има 17, а некои избројале дури 29. Колку тројки гледате вие?На друштвените мрежи е објавена фотографија која барала од луѓето да ја решат загатката.

„Колку тројки гледате? Се обложувам дека никој не може да погоди“ – пишува во описот под фотографијата.

Решенијата се различни, и се движат во распон од 19 до 29, а некои дури прашуваат дали се рачунаат и цртите на сигналот.

Колку тројки изброивте вие?

На друштвените мрежи е објавена фотографија која барала од луѓето да ја решат загатката.
Колку успеавте да најдете вие пишете ни во коментар!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *