СТАВИ ЧОРАП НА ПРАВОСМУСКАЛКАТА И ГО РЕШИ ПРОБЛЕМОТ КОЈ МНОГУМИНА ГИ МАЧИ: Отсега ќе работите само вака (ВИДЕО)

СТАВИ ЧОРАП НА ПРАВОСМУСКАЛКАТА И ГО РЕШИ ПРОБЛЕМОТ КОЈ МНОГУМИНА ГИ МАЧИ: Отсега ќе работите само вака (ВИДЕО)

Ако ви се случи да изгубите некој мал предмет за кој се грижите или едноставно да скршите чаша и стаклото „лета“ насекаде, правосмукалката ќе ви го реши проблемот.

Се што треба да направите е да ставите чорап на крајот од цевката, кој ќе го прицврстите со ластик, а потоа цевката да ја насочите на местото каде што мислите дека предметот паднал. Правосмукалката ќе исчисти сè наоколу, а сите предмети ќе останат на чорапот.

Истото можете да го направите со парчиња стакло расфрлани низ просторијата, без страв дека ќе ја уништите правосмукалката. Сè што треба да направите е да го вратите чорапот и сите стаклени парчиња ќе останат таму.

https://youtu.be/K9CSPCBseQc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *