МАЈКАТА И НАПРАВИ ДНК ТЕСТ НА ЌЕРКАТА И СЕ ШОКИРА: Се колне дека не го изневерувала сопругот, ЕВЕ ЗОШТО НИКОЈ НЕ ѝ верува

МАЈКАТА И НАПРАВИ ДНК ТЕСТ НА ЌЕРКАТА И СЕ ШОКИРА: Се колне дека не го изневерувала сопругот, ЕВЕ ЗОШТО НИКОЈ НЕ ѝ верува

Млада жена останала целосно збунета откако тајно направила ДНК тест на нејзината ќерка, кој покажал дека нејзиниот сопруг всушност не е татко на детето. Таа сакаше да остане анонимна, но ја сподели својата приказна на интернет. Откако забележала нешто чудно кај едно од нејзините деца, решила да направи таен ДНК тест, пишува Дејли Стар.

Резултатот покажа дека таа е мајка на нејзината ќерка, но нејзиниот сопруг не е татко. Мајката била во шок бидејќи никогаш немала врска со никого откако го запознала сопругот. Тогаш, луѓето нудеа различни објаснувања зошто детето може да има различна ДНК во случаи кога мајката му била верна на својот сопруг.

И верувам кога вели дека не била со ниту еден маж, освен со сопругот. Некои професионалци сугерираат дека постои можност детето да носи ДНК на само еден родител и тоа е научно докажано“, беше еден од коментарите.

„Што ако сопругот ја дрогирал или некој ја дрогирал и спиел со неа или мажот е едноставно импотентен, а децата не се нивни“, гласи друг коментар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *