ДЕТОКСИФИКАЦИЈА КОЈА ГИ РЕШАВА БОЛКИТЕ НА ГРБОТ, ВРАТОТ И ЗГЛОБОВИТЕ: Пробајте го ова најефективно чистење на телото!

ДЕТОКСИФИКАЦИЈА КОЈА ГИ РЕШАВА БОЛКИТЕ НА ГРБОТ, ВРАТОТ И ЗГЛОБОВИТЕ: Пробајте го ова најефективно чистење на телото!

Со овој метод ќе ги исчистите цревата, крвните садови, зглобовите и другите делови на телото од токсини, тешки метали и други штетни материи. По третманот не само што ќе се чувствувате поздрави, туку ќе се чувствувате и помлади. По консумирањето на оваа смеса, пожелно е да не јадете или пиете ништо во следните три часа.

Постојат различни докажани методи за чистење на телото. Но, овој се покажа како најефективен и наједноставен бидејќи за него ви треба само една состојка. Земете обичен ориз за оваа смеса, а самата количина на ориз треба да одговара на вашата возраст (на пример, ако имате 35 години, треба да земете 35 лажици). Исплакнете го добро оризот и ставете го во тегла. Наполнете го шишето со зовриена вода, затворете го и оставете го во фрижидер.

Наутро извадете ја водата од неа. Земете една лажица ориз и варете го 3-4 минути без сол (во обична вода). Јадете го овој ориз на празен стомак, по можност до 7:30 наутро. Во преостанатиот ориз истурете ја изладената зовриена вода и оставете ја во фрижидер до следното утро. Повторувајте го овој процес секој ден, се додека имате ориз во теглата.

Имено, тајниот метод на чистење се крие во зрната ориз кои имаат кристална структура. Кога ќе истурите вода врз зрната ориз, скробот не може да се излачи и се појавуваат клетки. На овој начин житариците делуваат како апсорбери, а оризот се вари во цревата. Со овој метод ќе ги исчистите цревата, крвните садови, зглобовите и другите делови на телото од токсини, тешки метали и други штетни материи. По третманот не само што ќе се чувствувате поздрави, туку ќе се чувствувате и помлади. По консумирањето на оваа смеса, пожелно е да не јадете или пиете ништо во следните три часа.

Забележете дека по ова чистење на телото исчезнуваат болките во грбот, вратот и зглобовите. А вистинските резултати од чистењето ќе ги забележите по две недели. Имено, сите токсини ќе се манифестираат во столицата и урината, а бојата на самата урина ќе ја промени бојата и ќе стане заматена.

Со цел ова чистење на телото да има најдобар можен ефект, пијте барем!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *