САМО ТРИ ДЕНА: Нема подобар ’чистач’ на дебелото црево и црниот дроб од токсините, а ќе го задоволи и вашиот стомак!

САМО ТРИ ДЕНА: Нема подобар ’чистач’ на дебелото црево и црниот дроб од токсините, а ќе го задоволи и вашиот стомак!

Пред да започнете, околу 48 часа, не консумирајте ништо млечно.

Тоа е затоа што млечната храна се вари најбавно од сите намирници. Така, тоа може да биде пречка за чистење.Наутро, следниот ден, направете сок од лимон од 2 лимони и ½ шолја вода и испијте го пред појадок.

После тоа, следниот чекор е сок од ананас или грејпфрут и пијте ½ чаша за време на појадокот.
Помеѓу појадокот и ручекот направете 1,5 пати поголема количина на органски сок од морков.

Потоа, конечно, пред спиење испијте 340 мл сок од брусница.Овој процес трае 3 дена. Резултатите се зачудувачки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *