ОТСТРАНЕТЕ ЈА ДАМКАТА ОД ЅИДОТ ЗА СЕКУНДА: Се што ви треба е веќе во бањата!

ОТСТРАНЕТЕ ЈА ДАМКАТА ОД ЅИДОТ ЗА СЕКУНДА: Се што ви треба е веќе во бањата!

Често имаме досадни дамки и дамки на прекрасен бел ѕид предизвикани од валкани чевли или нешто друго направено од гости, деца или ние. Затоа сакам да ви покажам едноставен метод како да ги отстраните дамките (ако не сте планирале да го фарбате ѕидот) за само неколку секунди.
Сè што ни треба е вода и омекнувач.

А еве како да ги отстраните дамките од ѕидот за само неколку секунди:

Со помош на овој метод нема да остане дамка на ѕидот, се надевам дека овој совет ќе ви помогне.Задолжително пишете ми дали и вам ви помогна овој метод со омекнувач.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *