(Фото)Уште еден шок во квизот „Се или нешто“ на Лила Филиповска натправарувачите и гледачите ќе го паметат ова чудо-чудата навистина се случуваат

(Фото)Уште еден шок во квизот „Се или нешто“ на Лила Филиповска натправарувачите и гледачите ќе го паметат ова чудо-чудата навистина се случуваат

Во квизот „Сé или нешто“ се случи малку неочекувана ситуација. Лила Филиповска -заради нејзината посветеност квиз- шоуто „Сé или нешто“ е едно од најгледаните емисии во Македонија, а судејќи според најновите објави на Филиповска на социјалните мрежи, таа и оваа сезона нема да не разочара.

Натпреварувач извлече не еден, туку два милиони во „Се или нешто“

Во едно од последните изданија на „Се или нешто“ имаше премногу возбодлив завршеток во популатното телевизиско квиз-шоу.

Публиката, натправарувачите и гледачите ќе ја паметат по возбудливата игра на натпреварувачот Витомир кој ни повеќе, ни помлаку го извлече милионот, а подоцна го дуплираше во два милиони денари.

Чичко Витомир е еден од учесниците која докажа дека чудата навистина се случуваат, како во неговиот случај.

Сепак, тоа што храброста не беше негова силна страна, чичко Вито ја прифати понудата на банкарот и ја продаде предвреме својата кутија.

Возбудливиот дел следеше откако ја продолжи играта, а на самиот крај ја отвори својата кутија во која се криеше милионот.

За шокот да биде уште поголем, чичко Вито прифати да игра и со кутијата број 23 во која се криеше уште еден милион, односно дуплирање на сумата.

Од тука упатуваме порака до сите учесници – „Ако мислите дека сте среќни, одете до крај“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *