СО ОБЛЕКАТА СТАВИ РОЛНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА ВО гардероберот: Кога ќе ја слушнете причината веднаш ќе го сторите истото

СО ОБЛЕКАТА СТАВИ РОЛНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА ВО гардероберот: Кога ќе ја слушнете причината веднаш ќе го сторите истото

Не мора да одите во супермаркети и да ги прелистувате полиците за да најдете добар освежувач за бања или гардероба , направете го сами.

Застоена миризба во просторијата или најчесто во плакарот, каде што чуваме облека и крпи, може да остане и покрај тоа што додека ја миеме облеката ставаме и детергент и омекнувач за да мирисаат. Сепак, тие повторно добиваат тежок мирис кој не нервира. Домаќинките колку и да ги проветруваат плакарите и просториите во кои се чува облеката, не можат да спречат да се задржуваат разни мириси на нив.

Одличен трик со кој можете да се ослободите од непријатните мириси на постелнината и крпите во плакарот не бара никаков труд и време. Веќе имате предмет кој ќе ги апсорбира сите непријатни мириси во бањата. Станува збор за ролна тоалетна хартија, која е доволна само да ја ставите во шкафот до пешкирот и автоматски ќе ги впие сите непријатни мириси.

Пред да го облечете, пожелно би било да мириса на пријатна арома, а најдобро е да мириса на бебешка пудра. Денес ваква тоалетна хартија можете да најдете во секоја добро снабдена продавница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *