ЈА ЛЕКУВАЛЕ 2 ГОДИНИ ОД ЛАЈМСКА БОЛЕСТ: Кога отишла на ГИНЕКОЛОГ ја дознала СТРАШНАТА ВИСТИНА

ЈА ЛЕКУВАЛЕ 2 ГОДИНИ ОД ЛАЈМСКА БОЛЕСТ: Кога отишла на ГИНЕКОЛОГ ја дознала СТРАШНАТА ВИСТИНА
Како што изјавила, кога била тинејџерка почнала да има болки и чудни гинеколошки симптоми

Мелани Галеаз од САД остави сведоштво на TikTok за нејзините здравствени проблеми, кои дојдоа по две години невадење тампон.

Како што изјавила, кога била тинејџерка почнала да има болки и чудни гинеколошки симптоми .
Сепак, лекарите мислеле дека можеби станува збор за Лајмска болест бидејќи претходно била каснат од крлеж.

Мелани објаснила дека го земала лекот што и го дале за каснувањето од крлеж и дека делувал за да ја намали болката.Но, гинеколошките проблеми што ги имаше не поминаа.Но, две години подоцна, таа ја откри шокантната вистина.

„Конечно пак отидов на лекар, на гинеколог.
Потоа таа рече: „Имаш тампон заглавен хоризонтално под грлото на матката“.

„Екстракцијата болеше, бидејќи се раствори во мене. Постојано се распаѓаше и беше толку непријатно искуство“, рекла Мелани која заклучила дека веројатно немала ни Лајмска болест, туку дека сите нејзини проблеми ги предизвикал заглавениот тампон.

Лекарите мислат дека имав некаква инфекција во телото од тампонот, што има смисла“.
Мелани исто така додала дека во една фаза всушност имала три тампони во себе .

„Во тој период од две години едната ја извадив, а другата излезе со неа“, вели таа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *