Морничаво: Ако се будите ПОМЕЃУ 3 и 5 часот наутро, ВИША сила ви го кажува ОВА

Морничаво: Ако се будите ПОМЕЃУ 3 и 5 часот наутро, ВИША сила ви го кажува ОВА

Знаете дека не сте јаделе или пиеле многу пред спиење, па телото нема причина да се разбуди, а сепак, нешто го вознемирува… Причината е невообичаена, донекаде неверојатна:

Вашето тело ви испраќа порака за која не сте ни свесни – будењето во овој период значи дека имате грижа, поголем товар што би сакале да го симнете од грбот, а во реалноста не знаете како. Будењето настанува поради енергијата од белите дробови и чувството на тага. Во овој период, вашата свест се крева, што е знак дека некоја виша сила, најверојатно вашата потсвест, се обидува да комуницира со вас. Според кинеската медицина, телото и умот испраќаат заедничка порака дека треба да ја ослободите душата од насобраниот товар.

Ако често се будите во други интервали од ноќта, еве објаснување за тоа:

Будење веднаш по првиот сон
Под голем стрес сте и имате симптоми на анксиозност. Медитацијата, позитивното размислување, вежбите за релаксација и истегнување ќе ве вратат во сон.

Будење помеѓу 1 и 3:
Нешто емотивно ве оптоварува. Треба да простиш некому или некој треба да ти прости. Вежбите за дишење ќе ви помогнат да продолжите да спиете.

Будење после 5 часот наутро, пред зори:
Енергијата доаѓа од цревата и телото ви испраќа порака дека треба да го решите емотивниот статус кој ве притиска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *