ГИ НАПРСКАВ СО ЛАК ЗА КОСА ЗАВЕСИТЕ: Се случи ЧУДО и вие ќе го направите истото

ГИ НАПРСКАВ СО ЛАК ЗА КОСА ЗАВЕСИТЕ: Се случи ЧУДО и вие ќе го направите истото

Можеби се прашувате што е заедничко за завесите и лак за коса? Излегува многу. Овој генијален трик ќе направи да изгледаат одлично. Покрај тоа, со помош на лак, можете да го намалите таложењето прашина на нив.

Откако ќе ги извадите завесите од машината за перење, најдобро е да ги закачите. Благодарение на овој трик, завесите ќе се протегаат под сопствената тежина пред да се исушат. Пеглањето е непотребно.

За да го подобрите ефектот, потоа испрскајте ги со лак за коса. Козметиката ќе ги направи цврсти и на крајот ќе ги измазне сите испакнатини. Покрај тоа, на завесите ќе создаде слој кој штити од загадување. Прашината нема да се спушти на нив така лесно и ќе ги одржува чисти и свежи подолго време.

Само не заборавајте да не претерувате со количината на лак за коса. Станува збор за тоа да го испрскате на завесите, а не да ги покриете со слоеви лак за коса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *