СТАВЕТЕ ГО ОВА ПОД ВАШАТА ПЕРНИЦА ПРЕД СПИЕЊЕ И ОЧЕКУВАЈТЕ ЧУДО: Древен ритуал кој привлекува среќа

СТАВЕТЕ ГО ОВА ПОД ВАШАТА ПЕРНИЦА ПРЕД СПИЕЊЕ И ОЧЕКУВАЈТЕ ЧУДО: Древен ритуал кој привлекува среќа

Овој древен ритуал со векови се користи како помош при донесување важни одлуки, решавање на проблеми кои не мачат. Имено, тој ја застапува техниката на манифестирање и нè учи како со позитивни и правилни мисли да го добиеме сето она што ќе ни го замислиме.

Сè што треба да направите е, пред да заспиете, на лист хартија да напишете што сакате да привлечете во вашиот живот и да го ставите под перницата. Додека не заспиете, размислете за вашата желба, замислете како би се чувствувале доколку таа желба се оствари.

Оваа техника на манифестација најдобро функционира ако „останете фокусирани само на вашата желба“. Смирете го умот ако почне да талка додека сонува. Ако почнете да сонувате за вашите желби, тоа е знак дека атракцијата функционира.

За сè во животот е потребно време, затоа треба да бидете трпеливи. Нема алатки за манифестирање освен вашиот ум и решителност.

Оваа техника, ако размислите добро, не е волшебно стапче или нешто слично. Оваа техника не принудува да ги фокусираме нашите мисли на она што го сакаме и што е нашиот моментален приоритет. Кога нашите мисли се насочени кон некоја желба и цел, ние несвесно правиме се за да ја постигнеме, затоа оваа техника е толку ефикасна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *