ВИСТИНСКАТА ДРАМА СЕ СЛУЧИЛА ВО АВИОН: Патниците почувствуваа како нешто им лази по нозете, а потоа следуваше ПАНИКА

ВИСТИНСКАТА ДРАМА СЕ СЛУЧИЛА ВО АВИОН: Патниците почувствуваа како нешто им лази по нозете, а потоа следуваше ПАНИКА

На патниците на авионскиот лет од Тампа до Њујорк им се променило патувањето кога по пристигнувањето сфатиле дека со нив има „чуден патник“ или змија .

Еден од патниците ја забележал под нозете при слетувањето на аеродромот Њуарк Либерти.

CNN пишува дека полицијата и оперативците веднаш реагирале и го отстраниле т.н градина змија, и никој не е повреден.

Патникот изјави за ТВ каналот News 12 дека патниците од бизнис класата почнале да врескаат и да ги креваат нозете додека авионот слетал на пистата.

„Јунајтед ерлајнс“ за Си-Ен-Ен изјави дека членовите на екипажот побарале помош од службениците на аеродромот „откако патниците ги предупредиле“ за змијата.

Според Службата за диви животни во Северна Каролина, разни слични видови на змии честопати колоквијално се нарекуваат змии „градинарски“.

Ова се неотровни видови кои често се наоѓаат во градините, каде што помагаат во контролата на штетниците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *